Preasfinţitul Părinte Sebastian a poposit pentru o seară în mijlocul membrilor din cadrul ‘Clubului pensionarilor’ din Slatina.

Preasfinţitul Părinte Sebastian a poposit pentru o seară în mijlocul membrilor

din cadrul ‘Clubului pensionarilor’ din Slatina.

La invitaţia Direcţiei ‘Clubului pensionarilor’ din Slatina, PS. Sebastian s-a aflat în mijlocul membrilor clubului, joi 6 noiembrie. Bucurându-se de căldura cu care membrii Clubului l-au întâmpinat, Preasfinţia Sa a ţinut un frumos cuvânt legat de “Parabola Bogatului nemilostiv şi a săracului Lazăr”, parabolă citită Duminica precedentă la Liturghie, prin care a subliniat nădejdea în viaţa viitoare şi importanţa milosteniei care ajută credinţei, făcându-o vie şi lucrătoare.

Preasfinţitul Părinte a răspuns şi diverselor întrebări ce i-au fost adresate din partea pensionarilor, astfel că dialogul a adus cu sine setea de învăţătura ortodoxă pe care pensionarii o aşteptau de mult timp, pe care Preasfinţia Sa a potolit-o cu frumoase cuvinte de învăţătură, dar şi cu îndemnul spre o participare mai intensă la slujbele Bisericii.

De asemenea, a mulţumit şi Direcţiei Clubului pentru invitaţia adresată, nădăjduind că această întâlnire va aduce roade frumoase în viitor şi va produce, poate, o nouă întâlnire la fel de primitoare şi călduroasă.