Preasfinţitul Părinte Sebastian a vorbit slătinenilor despre post

Preasfinţitul Părinte Sebastian a vorbit slătinenilor despre post

Duminică, 1 martie, de Lăsatul Secului pentru Postul Mare, Preasfinţitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, a vorbit slătinenilor ‘Despre Post’, în cadrul unei conferinţe susţinute în amfiteatrul Colegiului Naţional “Ion Minulescu”.

În prima parte a conferinţei Preasfinţia Sa a prezentat diferite aspecte ale ascezei creştine şi a importanţei pe care aceasta o are pentru viaţă duhovnicească.

A doua parte a conferinţei a fost rezervată întrebărilor din partea publicului pe seama cuvântului de învăţătură primit, precum şi a altor frământări care preocupă societatea românească de azi.

Spre finalul conferinţei s-a discutat despre hotărârea Sfântului Sinod şi adresa Direcţiei Generale de Paşapoarte din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, privind noile paşapoarte, cu date biometrice. La discuţie au participat şi PC Pr. Siluan Sorin Cheţe, Vicar Administrativ şi Dl. Silviu-Andrei Vlădăreanu, consilier juridic, care au adus lămuriri suplimentare şi au propus câteva soluţii alternative la acceptarea paşapoartelor ce conţin date biometrice.

11 21 51 10

31 61