D-l Dr. Pavel Chirilă a conferenţiat în Slatina, pe tema vindecării persoanei în epoca globalizării

D-l Dr. Pavel Chirilă a conferenţiat în Slatina, pe tema

vindecării persoanei în epoca globalizării

În data de 29 octombrie a.c., la invitaţia Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor şi a A.S.C.O.R. Slatina, D-l Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă a poposit în Municipiul Slatina, susţinând o conferinţă în amfiteatrul Colegiului Naţional “Ion Minulescu”, pe tema “Vindecarea persoanei în epoca globalizării”.

Dezbătând subiecte actuale, precum vaccinarea fetelor cu vârstă cuprinsă între 12 şi 14 ani pentru prevenirea cancerului de col uterin, efectele sării iodate în tratarea cancerului tiroidian, acţiunea flour-ului din pasta de dinţi etc., invitatul a avertizat pe cei prezenţi cu privire la pericolele comportate adeseori de alimente, îndemnând la o atentă selectare a produselor şi la o nutriţie bazată pe preparate cât mai naturale. De asemenea, conferenţiarul a făcut cunoscută celor prezenţi şi activitatea pe care o desfăşoară Centrul Medical Naturalia, înfiinţat de domnia sa şi unde tratează pacienţi prin terapie naturistă.

Publicul din sală, format în majoritate din adolescenţi, a adresat diverse întrebări D-lui Dr. Pavel Chirilă, în special pe teme legate de găsirea unor remedii naturiste de tămăduire a bolilor.

1 3 42