Apel pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi

Apel pentru ajutorarea familiilor afectate

de inundaţiile din judeţul Galaţi

Bilanţul dramatic rezultat în urma inundaţiilor din Galaţi ne responsabilizează şi de această dată a fi alături de semenii noştri.

Astfel, Episcopia Slatinei şi Romanaţilor, asemenea celorlalte eparhii din cuprinsul Patriarhiei Române, este solidară cu cei aflaţi acum la ceas de mare încercare.

La iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Patriarhia Română a procedat deja la ajutorarea familiilor celor nouă persoane din judeţul Galaţi, care şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor de la mijlocul lunii septembrie, precum şi a familiilor din comuna Cudalbi, localitatea gălăţeană cea mai grav afectată de inundaţii.

Astfel, îndemnăm clerul şi credincioşii ortodocşi de pe cuprinsul Eparhiei noastre să ajute familiile sinistrate, depunând sprijinul lor financiar în contul special pentru sinistraţi RO33RNCB0141032864090007, deschis la B.C.R. GALAŢI, de către Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Dumnezeu să răsplătească fapta celor generoşi faţă de semenii noştri greu încercaţi, iar pe aceia să-i mângâie şi să-i aline în suferinţa lor!

EPISCOPIA SLATINEI ŞI ROMANAŢILOR