Ziua Copilului şi Ziua Adopţiei la Slatina

În fiecare an, în prima zi de vară, se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria − şi de a veni în sprijinul copiilor, de a-i aprecia şi iubi. Anul acesta, Ziua Copilului şi Ziua Adopţiei au fost sărbătorite împreună.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Olt a organizat în Pădurea Strehareţi din Slatina o serie de acţiuni liber creative − desen pe asfalt, recital de cântece şi poezii, dans, întreceri sportive – la care au participat peste 300 de copii din sistemul de protecţie al D.G.A.S.P.C. Olt şi familii adoptatoare.

Din partea Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor, la eveniment au luat parte Pr. Consilier Social C-tin Aldea, dl Cons. Daniel Naidin şi dna Andreea Constantin (asistent social), care au oferit baloane colorate şi dulciuri copiilor aflaţi în sistemul de protecţie al D.G.A.S.P.C. Olt.

Cu acelaşi prilej, copiii cu deficienţe de auz şi vorbire din cadrul A.N.S.R. Olt au fost vizitaţi de către Pr. Drăghici Ionuţ, reprezentantul Centrului Eparhial, care a bucurat cu daruri pe micuţii sărbătoriţi.