Răsplătirea elevilor din Olt, participanți la Olimpiada Națională de Religie – Oradea, 2019

Marți, 4 iunie a.c., în Sala de Consiliu a Episcopiei Slatinei și Romanaților, a avut loc premierea, de către Preasfințitul Părinte SEBASTIAN, a celor 11 elevi din județul Olt, participanți la Olimpiada Națională de Religie – Oradea, 2019. Dintre aceștia, menționăm pe elevii Iulian-Florian CATANĂ (clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Sprîncenata, Prof. îndrumător Nicoleta STANCIU) și Florentina PÎRVA (clasa a XI-a, Liceul Teoretic “Nicolae Titulescu” – Slatina, Prof. îndrumător Ștefania GEAMĂNU), care au obținut Premiul II și Premiu Special.

Elevii au fost însoțiți de Dna Inspector Școlar Județean pentru Religie și Arte, Prof. Cristina-Ionela BORUZ și de către profesorii îndrumători, între care Dna Inspector Școlar General Adjunct, Prof. Florica GRECU.

În cuvântul adresat, Preasfinția Sa i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele obținute și pe profesori pentru implicare și îndrumare și le-a urat să aibă parte de rezultate cât mai bune în anii următori. La final le-a oferit atât elevilor, cât și profesorilor, diplome de excelență, precum și daruri, constând în cărți (profesorilor), obiecte bisericești și bani.