Atelier de creație pentru elevi în cadrul Centrul Cultural-Misionar din Slatina

Joi, 28 noiembrie 2019, la Centrul CulturalMisionar al Episcopiei Slatinei și Romanaților, care funcționează în cadrul Centrului social, din Str. Grădiniței, nr. 1 din Slatina, 10 elevi însoțiți de doamna profesor Luciana SLUJITORU de la Şcoala Gimnaziala „George Poboran” din Slatina, au participat la cea de-a doua activitate pregătită de Pr. Cons. Constantin ALDEA și dna Prof. Cristina-Ionela Boruz, inspector pentru disciplina Religie în cadrul I.S.J.-Olt și anume un atelier de creație în cadrul căruia tinerii și-au arătat talentul artistic și creativitatea prin realizarea unor frumoase felicitări care vor fi oferite unor copii nevoiași, împreună cu un pachet personalizat, ce va conține articole de îmbrăcăminte, alimente, dulciuri și jucării.

Pentru creativitatea și implicarea lor, tinerii au fost felicitați și răsplătiți cu dulciuri și iconițe cu Nașterea Domnului.

Coordonatorii atelierului de creație au reușit să capteze atenția, interesul și dorința tinerilor de a reveni la activitățile desfășurate de centrul cultural.