Colindători de la casele de tip familial din orașul Balș au colindat Parohia “Sfinții Împărați Constantin și Elena”

Joi, 19 decembrie, Parohia “Sfinții Împărați Constantin și Elena” din orașul Balș a primit vizita colindătorilor de la casele de tip familial din oraș, care au interpretat mai multe colinde, aducând prin aceasta nespusă bucurie tuturor celor prezenți în biserică.

Colindătorii au fost însoțiți de Alina Gabriela Zamfirescu – asistent social, Marinela Jidovu – instructor educație, Radu Elena –  instructor educație, Mariana Drăghici – psiholog, Simona Luțan – instructor educație, Anișoara Becu – educator și Păuna Popa – instructor educație și au fost răsplătiți la final cu daruri constând în articole de îmbrăcăminte și de igienă, din partea parohiei, prin preoții Daniel Camen și Alin Ghițurin, precum și dulciuri, din partea elevilor și a cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic Nr. 1 – Balș, care au fost reprezentați la această acțiune prin profesorii Elena Șuță, Buică Adriana, Ioana Stoiculescu și câțiva elevi de la clasele a X-a B, a XI-a A, a XI-a B și a XI-a D.

Acțiunea de strângere a cadourilor face parte din calendarul activităților pe anul școlar 2019-2020 în cadrul parteneriatului Biserică-Școală pe care Parohia “Sfinții Împărați Constantin și Elena” din orașul Balș îl are în desfășurare cu Liceul Tehnologic Nr. 1 – Balș.