Periplu duhovnicesc pentru 12 copii din Parohia Fărcașele de Sus

Periplu duhovnicesc pentru 12 copii din Parohia Fărcașele de Sus

În perioada 19-21 februarie, 12 copii din Parohia Fărcașele de Sus au participat, împreună cu părintele paroh și trei cadre didactice, la o excursie de trei zile la munte, bucurându-se de diverse activități culturale și interactive, aer curat, zăpadă și priveliști încântătoare.

Itinerarul excursiei a cuprins Parohia Izvorul Tămăduirii din Baia de Fier, unde au participat la Sfânta Liturghie și la activități de creație, organizate de părintele paroh CIUNGU Ionuț și 40 de tineri de la grupul de cateheză al acestei parohii, într-o locație deosebit de superbă: Conacul Olarilor din Baia de Fier.

Cu ocazia unei drumeții pe munte, copiii au vizitat, pe lângă Mânăstirile Lainici și Icoana și schiturile Locurele și Poiana Pustnicului, bucurându-se de aer curat, zăpadă, istorioare și întâmplări despre viețuitorii acestor locuri retrase de lume.

Ultima zi a excursiei a debutat cu slujba de dimineață, la Mănăstirea Lainici, fotografie de grup cu părintele stareț, iar după micul dejun, copiii s-au bucurat timp de câteva ore, de săniuș, pe pârtia de la stațiunea Rânca.