KINONIA: Seară de cântări religioase pentru adolescenți la Catedrala Episcopală

KINONIA: Seara de cântări religioase

pentru adolescenți la Catedrala Episcopală

Duminică, 2 aprilie 2023, va avea loc Seara de cântări religioase pentru tineri, organizată de Asociația Kinonia” din Slatina. Evenimentul se adresează elevilor de liceu și îndrumătorilor acestora – clerici și cadre didactice – și se va desfășura în Catedrala Episcopală Slatina, începând cu orele 17.00.

Sunt așteptați, alături de coordonatorii lor, elevi familiarizați cu muzica bisericească prin cântările bizantine, corale sau prin pricesne. Pot fi interpretate cântări liturgice specifice Postului Mare, dar și alte cântări religioase îndrăgite de tinerii participanți.

Înscrierea elevilor se poate face până la data de 30 martie la adresa de e-mail contact.kinonia@gmail.comde către orice adult, fie cadru didactic, cleric sau membru al unei comunități parohiale.

* * *

Asociația “Kinonia” din Slatina este o asociație educativ-culturală și filantropică ce își desfășoară activitatea cu binecuvântarea PS Părinte SEBASTIAN, Episcopul Slatinei și Romanaților.

Proiectul pentru adolescenți “Alege Bucuria”, din cadrul Asociației “Kinonia”, este desfășurat la nivel județean și își propune ca, până la începutul anului școlar 2023-2024, să realizeze mai multe evenimente educativ-culturale dedicate adolescenților.

Evenimente viitoare realizate cu și pentru adolescenți de către Asociația “Kinonia” sunt:

– proiecție de scurt-metraje;

– festival de toacă;

– spectacol de teatru;

– expoziție de artă fotografică;

– tabără tematică.