„Săptămâna pentru viaţă” în Episcopia Slatinei şi Romanaţilor

 În perioada 18-25 martie în România, şi pentru prima dată în Republica Moldova, se va desfăşura „Săptămâna pentru viaţă“, care are în acest an tema „Fiecare viaţă este un dar”. Evenimentul central al programului îl constituie „Marşul pentru viaţă“, care se va organiza în ziua de 22 martie.

Astfel, în Episcopia Slatinei şi Romanaţilor, în perioada 16-18 martie au avut deja loc cateheze şi discuţii cu tinerii, precum şi proiectarea, la sala A.S.C.O.R. – filiala Slatina, a filmului „Bella”, care promovează adopţia copiilor.

 La aceste activităţi au participat membrii A.S.C.O.R., asociaţiile – „Prietenii omului”, „Fă rai din ce ai”, dar şi elevi de la Colegiul  Naţional „Radu Greceanu” şi Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu”, care au realizat, în cadrul atelierului de creaţie „Viaţa, un dar al lui Dumnezeu”, desene tematice şi mesaje pro-viaţă. Aceste materiale vor fi folosite la Marşul din data de 22 martie de la Slatina, care va începe la orele 1500, cu plecare de pe Esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mun. Slatina.