Rechizite pentru 390 copii din Olt la început de an școlar

Ca și în anii trecuți și anul acesta Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Slatinei și Romanaților a venit în sprijinul celor 390 de copii din Centrele de Plasament, Casele de tip familial ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt (D.G.A.S.P.C. Olt), Școala Profesională Specială Balș, Organizația „Trebuie!” – Fil. Olt și de la Centrul Social al Episcopiei noastre, prin cumpărarea de rechizite școlare.

Conform necesarului primit de la fiecare din instituțiile menționate, costul total al rechizitelor este de 9.296,15 lei, iar beneficiarii pe centre, sunt următorii:

– 205 copii din Centrele de Plasament și din Casele de tip familial ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului-Olt (D.G.A.S.P.C. Olt);

– 120 copii de la Școala Profesională Specială;

– 27 copii cu dizabilități de la Organizația „Trebuie!” – Fil. Olt.;

– 38 copii din familii nevoiașe de la Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților.

Rechizitele au fost oferite beneficiarilor în perioada 23-24 septembrie a.c. cu sprijinul unor tineri inimoși din municipiul Slatina, membri ai Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși – Filiala Olt, dornici să se implice în activități social-filantropice, cărora, pe această cale le mulțumim!