Întâlnirea membrilor L.T.C.O.R. – Slatina cu Preasfințitul Părinte Sebastian

Întâlnirea membrilor L.T.C.O.R. – Slatina cu Preasfințitul Părinte Sebastian

Sâmbătă, 12 decembrie a.c., la sediul Ligii Tinerilor Creștin – Ortodocși din România – filiala Slatina de lângă biserica domnească “Sfânta Treime”, a avut loc întâlnirea membrilor acestei asociații cu Preasfințitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților.

În cadrul acestei reuniuni membrii O.N.G. – ului au prezentat proiectele desfășurate și cele de viitor, care urmează a fi implementate, precum și modul implicării, alături de Centrul Social al Episcopiei, în derularea campaniilor umanitare “Ajută și tu un școlar” (rechizite pentru copiii defavorizați la început de an școlar), “Dăruiește (cu) bucurie” (îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente pentru persoanele fără adăpost) și “Un dar, din sulfet” (campanie prilejuită de sărbătoarea Nașterii Domnului, constând în colectarea și distribuirea de jucării, cărți și haine copiilor defavorizați).

La final, Preasfinția Sa le-a împărtășit un cuvânt de învățătură și a felicitat membrii pentru implicarea socială și activitatea rodnică și frumoasă pe care aceștia o au în cadrul asociației. Totodată, le-a oferit și câteva daruri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Înființată de doar un an, L.T.C.O.R. – Slatina numără în prezent 22 de membri activi din diferite instituții de învățământ pre-universitar și universitar, având președinte pe Dra Av. Laura IVAȘCU. Asociația desfășoară diverse activități de voluntariat, organizând conferințe duhovnicești și pelerinaje religioase, participând sau coordonând mai multe acțiuni umanitare și diferite campanii de informare socială.