Festivalul Județean de Toacă de la Brastavățu

Festivalul Județean de Toacă de la Brastavățu

Parohia Brastavățu, în colaborare cu Episcopia Slatinei și Romanaților și Asociația “Kinonia” organizează și anul acesta Festivalul Județean de Toacă de la Brastavățu, ajuns la cea de-a IX-a ediție.

Festivalul se va desfășura în data de 14 mai, începând cu orele 17.00 la Parohia Brastavățu.

Înscrierile copiilor, cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani, se face prin Pr. Protoiereu Marian DOBRE (0721286045), iar a celor cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, se va face prin Pr. Nicolae DRĂGHICI (0722574746), până în data de 10 mai, inclusiv.


Cu binecuvântarea PS Părinte SEBASTIAN, Asociația „Kinonia” își propune să vină în întâmpinarea tinerilor cu un cadru potrivit în care vor putea să se întâlnească cu latura duhovnicească a vieții personale, descoperind valoarea și frumusețea credinței ortodoxe prin cult, artă, voluntariat și activități experiențiale de tip outdoor.

De altfel, întregul scop al Asociației „Kinonia” este să promoveze valoarea vieții umane trăită altruist, printr-o gamă largă de activități care să ofere ‒ prin filtrul principiilor creștine ‒ atât instrumentarul educației experiențiale, cât și contextul necesar dezvoltării personale și comunitare.