Episcopia Slatinei și Romanaților

Campania „Dăruiește (cu) bucurie” 2020

Campania „Dăruiește (cu) bucurie” 2020

  • 22/10/2020

“DĂRUIEȘTE (cu) BUCURIE!”

CAMPANIE DE SPRIJIN PENTRU

PERSOANELE FĂRĂ ADĂPOST, EDIȚIA A IV-A

În perioada 15 octombrie – 25 decembrie 2020, Centrul de zi al Episcopiei Slatinei și Romanaților și Liga Tinerilor Ortodocși Români – filiala Olt organizează în Municipiul Slatina cea de-a IV-a ediție a campaniei “DĂRUIEȘTE (cu) BUCURIE !”, pentru a veni în sprijinul persoanelor fără adăpost.

Mulți dintre noi avem HAINE și ÎNCĂLȚĂMINTE, de care nu ne mai folosim, obiecte care pot fi de un mare ajutor celor neajutorați pe timpul iernii.        

Așadar, apelăm la bunăvoința Dumneavoastră pentru a dona orice ar putea fi de folos, pe timpul iernii, persoanelor fără adăpost:

haine groase (paltoane, pulovere, hanorace, blugi, pături etc.),

saci de dormit și

încălțăminte de toate mărimile (bocanci, cizme, ghete).

Adresăm rugămintea ca toate lucrurile donate să se prezinte în stare bună de folosire (să nu fie murdare, sau rupte).

De asemenea, Centrul Social colectează pentru astfel de persoane și:

PRODUSE DE IGIENĂ CORPORALĂ (şampon, săpun, pastă de dinți etc.);

ALIMENTE NEPERISABILE (conserve, ulei, zahăr, orez, făină, mălai, paste făinoase, plicuri de ceai, miere, fructe și legume etc.).

Persoanele dornice să se implice în această acțiune vor putea face donații la FIECARE BISERICĂ DIN SLATINA, sau la CENTRUL SOCIAL al Episcopiei Slatinei și Romanaților (situat în orașul vechi, pe strada Grădiniței, nr. 1).

Implicarea fiecăruia dintre noi poate aduce un dram de căldură și bucurie pentru acești oameni nefericiți, cărora soarta le-a zâmbit mai puțin!

Persoană de contact:

Pr. Constantin ALDEA – Tel. 0733504019