Episcopia Slatinei și Romanaților

Campania „Dăruiește (cu) bucurie!” pentru sprijinirea persoanelor fără adăpost

  • 10/10/2019

În perioada 10 OCTOMBRIE – 25 DECEMBRIE 2019, Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Slatinei și Romanaților organizează, în municipiul Slatina, cea de-a III-a ediție a campaniei umanitare „DĂRUIEȘTE (cu) BUCURIE !”, pentru a veni în sprijinul persoanelor fără adăpst.

Mulți dintre noi avem HAINE și ÎNCĂLȚĂMINTE de care nu ne mai folosim, dar care pot fi de un mare ajutor acelora care nu mai au nimic.

Așadar, apelăm la bunăvoința Dumneavoastră pentru a dona orice ar putea fi de folos, pe timpul iernii, persoanelor fără adăpost:

  • HAINE GROASE (paltoane, pulovere, hanorace, blugi, pături),
  • SACI DE DORMIT și
  • ÎNCĂLȚĂMINTE de toate mărimile (bocanci, cizme, ghete).

Adresăm rugămintea ca toate lucrurile donate să se prezinte în stare bună de folosire (să nu fie murdare, sau rupte).

De asemenea, Centrul nostru Social colectează pentru astfel de persoane și:

  • PRODUSE DE IGIENĂ CORPORALĂ (şampon, săpun, pastă de dinți);
  • ALIMENTE NEPERISABILE (conserve de orice fel, ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, plicuri de ceai, miere, fructe și legume).

Persoanele dornice să se implice în această acțiune vor putea face donații la FIECARE BISERICĂ DIN SLATINA, sau la CENTRUL SOCIAL al Episcopiei Slatinei și Romanaților (situat în orașul vechi, pe strada Grădiniței, nr. 1).

Implicarea fiecăruia dintre noi poate însemna un dram de căldură pentru acești oameni nefericiți, cărora soarta le-a zâmbit mai puțin!

Persoană de contact:

Pr. Constantin ALDEA

Consilier Social-Misionar

Tel. 0753315488 /0733504019