Episcopia Slatinei și Romanaților

Campania “Zâmbeşte! Familia (noastră) te iubeşte!” a bisericii Spitalului Municipial Caracal

  • 04/01/2016

Cea de-a doua ediţie a campaniei “Zâmbeşte! Familia (noastră) te iubeşte!”, iniţiată de preotul Ion-Doru Iagăru de la biserica Spitalului Municipial Caracal, s-a desfăşurat în perioada 21 noiembrie – 24 decembrie 2015.

În cadrul campaniei au fost distribuite aproximativ 1200 de cutii personalizate ale proiectului şi peste 700 de plase şi cutii cu alimente, jucării şi haine la numeroase familii şi persoane defavorizate, precum şi la spitale, diferite instituţii, şi copiilor comunităţii româneşti din Vidin (Bulgaria).

Astfel, au fost vizate Secţiile de Pediatrie şi Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgentă Craiova, secţiile de Pediatrie ale Spitalelor din Slatina, Caracal, Corabia, Balş și Calafat (jud. Dolj), Centrul de Asistenţă Medico-Socială din Caracal, Centrul de recuperare şi reabilitare a persoanelor cu handicap din Caracal, Centrul de recuperare şi reabilitare a persoanelor cu handicap Cezieni, D.G.A.S.P.C. Olt, Căminul pentru persoane vârstnice Băbiciu şi Centrul de îngrijire Şopârliţa.

Valoarea aproximativă a întregii acţiuni caritabile se ridică în jurul valorii de 40.000 lei.