Episcopia Slatinei și Romanaților

Concert de colinde în Parohia Bătăreni, com. Colonești

  • 18/12/2021

Concert de colinde în Parohia Bătăreni

Frumosul obicei al colindului a început în Parohia Bătăreni, com. Colonești duminică, 12 decembrie 2021, când a avut loc cea de-a II-a ediție a Concertului Anual de Colinde, după un an de pauză motivat de restricțiile impuse de pandemia cu covid 19.

Evenimentul a fost organizat în cadrul parteneriatului încheiat între parohie și Școala GimnazialăAviator Alexandru Șerbănescu”, și a avut sprijinul Primăriei Colonești și avizul Episcopiei Slatinei și Romanaților.

În cadrul acestui parteneriat concertul de colinde s-a desfășurat în două parți. Prima parte a fost susținută de copiii din întreaga loc. Colonești, precum și fii ai parohiei care sunt încadrați la alte unități de învățământ.

Cea de-a doua parte a concertului a reprezentat-o recitalul de colinde susținut grupul de preoți format din Pr. Gheorghe SĂNDULESCU, Pr. Ionel CĂPĂȚÂNĂ, Pr. Florin Daniel MATEI și Diac. George Iulian DRAGNEA, coordonați de Pr. Dirijor Claudiu POPA, care s-au implicat cu drag în susținerea acestui proiect.

La finalul programului, preotul paroh Vasile costinel IORDACHE a împărțit 80 de cadouri tuturor copiilor prezenți și diplome membrilor grupului vocal.