Episcopia Slatinei și Romanaților

Cupa Prieteniei la fotbal 2023 – faza pe Eparhie

Cupa Prieteniei la fotbal 2023 – faza pe Eparhie

 • 29/10/2023

CUPA PRIETENIEI LA FOTBAL 2023 – FAZA PE EPARHIE

Ultima etapă a Cupei Prieteniei la fotbal, dedicată elevilor de gimanziu, s-a desfășurat astăzi, în Slatina, pe terenul pus la dispoziție de Colegiul Economic „P. S. Aurelian” în prezența Președintelui Asociației Județene de Fotbal Olt, dl. George Constantinescu.

Din cele 26 de echipe înscrise, finalistele fazei pe protoierie, respectiv Parohiile Cîmpu Mare, Movileni, Tia Mare și Fălcoiu, au participat astăzi, 29 octombrie 2023, la ultima etapă a competiției sportive „Cupa Prieteniei” la fotbal, organizată cu  binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sebastian, episcopul Slatinei și Romanaților.

În urma disputării meciurilor, clasamentul primei ediții a Competiției „Cupa prieteniei” la fotbal – 2023 este următorul:

Locul 1: Parohia Fălcoiu, Protoieria Caracal, coodronată de Pr. Gabriel POPA a primit un premiu în valoare de 2.000 lei.

Locul 2: Parohia Tia Mare, Protoieria Corabia, coordonată de Pr. Mirel Pârvănescu a primit un premiu în valoare de 1.500 lei

Locul 3: Parohia Movileni, Protoieria Slatina 1, coordonată de Pr. Florin BEICĂ și prof. Dănuț TUDORA a primit un premiu în valoare de 1.000 lei.

Locul 4: Parohia Cîmpu Mare, Protoieria Slatina 2, coordonată de Pr. Silviu CIUCĂ și prof. Cosmin FUGĂREȚU a primit un premiu în valoare de 500 lei.

La aprecierea arbitrului, s-au acordat și două diplome de excelență pentru „Jucătorul competiției” – tânărul Dănuț CONSTANTIN de la Parohia Fălcoiu, Caracal – și pentru „Portarul competiției” – tânărul Teodor  SLĂVEANU de la Parohia Tia Mare, Corabia.

Reamintim mai jos clasamentul de la faza pe protoierie ce s-a desfășurat ieri, 28.10.2023.

Protoieria Slatina 1

 1. Parohia Movileni
 2. Parohia Bătăreni- Colonești
 3. Parohia Ipotești

Protoieria Slatina 2

 1. Parohia Cîmpu Mare
 2. Parohia Izvoru
 3. Parohia Iancu Jianu 2

Protoieria Caracal

 1. Parohia Fălcoiu
 2. Parohia Șopârlița
 3. Parohia Osica de Sus 2

Protoieria Corabia

 1. Parohia Tia Mare
 2. Parohia Berindei
 3. Parohia Scărișoara

Mulțumim, în primul rând, tinerilor și copiilor pentru că au răspuns pozitiv invitației de a participa la o competiție sportivă realizată de și prin preotul din parohie!

Mulțumim părinților protoierei și părinților secretari pentru implicarea personală în buna desfășurare a acestei competiții!

Mulțumim clericilor, profesorilor de sport și autorităților locale care au înscris elevii, i-au pregătit și au sprijinit transportul echipelor la locul ales pentru desfășurarea etapei!

Mulțumim Colegiului Economic P. S. Aurelian și Liceului Teoretic ”Nicolae Titulescu” din Slatina, Școlii Gimnaziale Izbiceni și Primăriei Fălcoiu pentru terenurile puse la dispoziție!

Mulțumim domnului Președinte al Asociației Județene de Fotbal Olt, dl. George Constantinescu, pentru distribuirea arbitrilor la toate cele patru competiții!

Mulțumim dlui Stanca Ionuț de la firma Crisan Project din Caracal pentru realizarea benevolă a serviciilor de foto-video!

Nu în ultimul rând, mulțumim tuturor celor care au venit astăzi să susțină echipele parohiale: doamnelor preotese, cadrelor didactice, sponsorilor, șoferilor, prietenilor și rudelor micilor noștri fotbaliști pe care îi așteptăm, cu aceeași bucurie, la următoarea Ediție a „Cupei Prieteniei” la fotbal.