Episcopia Slatinei și Romanaților

D-l Doctor Pavel Chirilă conferenţiază în Slatina despre „Vindecarea persoanei în epoca globalizării”

  • 28/10/2009

D-l Doctor Pavel Chirilă conferenţiază în Slatina despre

Vindecarea persoanei în epoca globalizării

Joi, 5 aprilie, în amfiteatrul Colegiului Naţional ‘Ion Minulescu’ din Slatina, începând cu orele 18.00, va avea loc conferinţa „Vindecarea persoanei în epoca globalizării” (vindecare – vaccinare – alimentaţie – sare iodată -flour-ul – fast food), invitat fiind D-l Prof. Dr. Pavel Chirilă.

Vă adresăm, aşadar, tuturor invitaţia de a participa la acest eveniment pentru a vă folosi duhovniceşte şi pentru a primi răspuns la întrebările care vă frământă. Intrarea este liberă.

***

prof-dr-pavel-chirilaD-l Doctor Pavel Chirilă este medic primar de boli interne, doctor în ştiinţe medicale cu o lucrare despre „Actul antiinflamator şi antiinfecţios al extractelor vegetale”, şef al Catedrei de Bioetică şi prodecan al Facultăţii de Teologie din Craiova. După 1989, a reuşit să construiască mai multe instituţii, care au avut influenţă pe plan naţional: spitalul creştin Christiana din Bucureşti, şcoala postliceală sanitară omonimă, editura cu acelaşi nume, o clinică de tratamente naturiste „Naturalia” la Voluntari, lângă Bucureşti, şi tot acolo Centrul de îngrijiri paliative „Sf. Irina” pentru bolnavii de cancer. În plus, a fondat o mânăstire de maici în Pipera, o alta la Slatina Nera, iar acum construieşte o biserică în Voluntari. Este autor sau coautor al mai multor cărţi, dintre care amintim: „Meditaţie la medicina biblică”, „Introducere în medicina pastorală”, „Alimentaţia echilibrată a omului sănătos – principiile dietei naturiste” şi „Teologie socială”.