Episcopia Slatinei și Romanaților

“DĂRUIEȘTE (cu) BUCURIE!”

  • 16/11/2023

„DĂRUIEŞTE (cu) BUCURIE!”

CAMPANIE DE SPRIJIN PENTRU

PERSOANELE FĂRĂ ADĂPOST, EDIŢIA A VII-A

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2023, Centrul de zi al Episcopiei Slatinei și Romanaților și Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români – Filiala Olt organizează în Mun. Slatina cea de-a VII-a ediție a campaniei “DĂRUIEȘTE (cu) BUCURIE!”, pentru a veni în sprijinul persoanelor fără adăpost.

Mulți dintre noi avem HAINE și ÎNCĂLȚĂMINTE de care nu ne mai folosim, obiecte care pot fi de un mare ajutor celor neajutorați pe timpul iernii.        

Așadar, apelăm la bunăvoința Dumneavoastră pentru a dona orice ar putea fi de folos, pe timpul iernii, persoanelor fără adăpost:

  • haine groase (paltoane, pulovere, hanorace, blugi etc.);
  • saci de dormit, pături, pilote;
  • încălțăminte de toate mărimile (bocanci, cizme, ghete);
  • produse de igienă corporală (şampon, săpun, pastă de dinți etc.);
  • alimente neperisabile (conserve, ulei, zahăr, orez, făină, mălai, paste făinoase, plicuri de ceai, miere, fructe și legume etc.).

Persoanele dornice să se implice în această acțiune vor putea face donații la FIECARE BISERICĂ DIN SLATINA sau la CENTRUL SOCIAL al Episcopiei Slatinei și Romanaților (situat în orașul vechi, pe strada Grădiniței, nr. 1).

Implicarea fiecăruia dintre noi poate aduce un dram de căldură și bucurie pentru acești oameni nefericiți, cărora soarta le-a zâmbit mai puțin!

Persoană de contact:

Pr. Constantin ALDEA – Tel. 0733504019