Episcopia Slatinei și Romanaților

Dl. Laurenţiu Dumitru a conferenţiat în Slatina şi Balş

  • 27/02/2009

Dl. Laurenţiu Dumitru a conferenţiat în Slatina şi Balş


În zilele de 22 şi 23 februarie teologul Laurenţiu Dumitru a poposit în Eparhia Slatinei, susţinând conferinţe în oraşele Slatina şi Balş.

Cele două întâlniri duhovniceşti au purtat titlurile: „Calea spre inima tânărului” şi „Tinerii de la moarte la viaţă”, în cadrul lor fiind abordate diverse probleme şi frământări cu care tinerii se confruntă în perioada adolescenţei şi nu numai.

Dl. Laurenţiu Dumitru a răspuns la toate întrebările adresate, mulţumindu-i Preasfinţitului Părinte Sebastian pentru invitaţia de a fi în mijlocul slătinenilor, iar în oraşul Balş s-a bucurat în primul rând de prezenţa numeroasă de tineri din sală, conferinţa fiind organizată de L.T.C.O.R. Balş.

În cursul zilei de luni, 23 februarie, Dl. Laurenţiu Dumitru a avut o întrevedere la Centrul Eparhial din Slatina cu câţiva profesori de religie şi coordonatori de ligi de tineret din judeţul Olt, propunând soluţii pentru atragerea tinerilor în Biserică şi prezentându-le totodată revista destinată tinerilor „OrthoGraffiti”, ajunsă la numărul 4.

Conferinţa Slatina, 22 februarie

112 26 36 46

Conferinţa Balş, 23 februarie

37 47 113 27

Întâlnirea cu profesorii de religie şi coordonatorii de ligi de tineret, 23 februarie

114