Episcopia Slatinei și Romanaților

Praznicul Intrării Maicii Domnului în Templu sărbătorit la ‘Biserica Domnească’ din Caracal.

  • 25/11/2008

Praznicul Intrării Maicii Domnului în Templu sărbătorit

la ‘Biserica Domnească’ din Caracal

Praznicul Întrării Maicii Domnului în Templu a fost prilej de bucurie duhovnicească pentru numeroşii creştini ce au venit la ‘Biserica Domnească’ din Caracal pentru a-i sărbători hramul, biserică ce are ca paroh pe Pr. Nicolae Ştefan.

Alături de un impresionant sobor de preoţi, Preasfinţitul Părinte Sebastian a slujit Dumnezeiasca Liturghie pe un podium special amenajat în curtea bisericii, rostind la sfârşitul acesteia un cuvânt de învăţătură legat de sfinţenia Maicii Domnului ca model de urmat pentru toţi creştinii ce vor să se sfinţească.

Bucurându-se de primirea călduroasă cu care a fost întâmpinat de către credincioşii caracaleni, Preasfinţia Sa le-a mulţumit în mod deosebit pentru dragostea manifestată şi a promis că a doua zi de Crăciun va fi iarăşi în mijlocul lor.

După slujba Sfintei Liturghii, Preasfinţitul Părinte Sebastian a participat la manifestarea dedicată împlinirii a 50 de ani de căsnicie a unor cupluri din Caracal, drept pentru care i-a felicitat şi le-a împărtăşit un scurt cuvânt de întărire duhovnicească.