Episcopia Slatinei și Romanaților

Slujba arhierească şi vizită pastorală în localitatea Izbiceni

Slujba arhierească şi vizită pastorală în localitatea Izbiceni

  • 19/02/2009

Slujba arhierească şi vizită pastorală în localitatea Izbiceni

Duminică, 8 februarie, Preasfinţitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei, a slujit Dumnezeiasca Liturghie la parohia Izbiceni, protoieria Corabia.

În cuvântul de învăţătură, Preasfinţia Sa a îndemnat credincioşii să urmeze pildei vameşului, care întru smerenie şi-a rostit rugăciunea înaintea lui Dumnezeu şi să nu transforme rugăciunea în vorbire de rău împotriva aproapelui precum a făcut-o fariseul trufaş.

Părintele paroh Petre Dicu a mulţumit Preasfinţiei Sale pentru cuvântul de învăţătură adresat credincioşilor, rugându-l ca şi altă dată să revină în mijlocul lor.

După slujbă PS Sebastian a vizitat principalele obiective din comună: redacţia revistei „Target 01″, Clubul elevilor, Biblioteca „Ion Stratan”, Grădiniţa cu program normal şi Centrul cultural „Tudor Gheorghe”, unde a fost organizat un spectacol de dans folcloric cu copiii de la  Şcoala „Grigore Rioşanu”.

Cu acest prilej Preasfinţia Sa a felicitat pe Dl. primar Mircea Velica pentru lucrările realizate în localitate, rugând pe Bunul Dumnezeu să le fie aproape şi să-i ajute în continuare în ceea ce fac spre folosul comunităţii.

13 24 34 44 53 63 73 83 9 10 111 121131 14 15 16 17 18 19 20